Drums for Kids

Heel vaak krijgen wij kinderen van 4 tot 6 jaar over de vloer voor een proefles drums. Maar zo'n drumstel is enorm groot! En de voetjes kunnen nog niet bij de pedalen en die trommels staan best ver weg! Om deze kinderen toch de kans te bieden zich op zo'n jonge leeftijd al bezig te houden met ritme hebben wij de workshop "Drums for Kids" ontwikkeld.
Wat is een drumstel? Wat is ritme? Hoor je het verschil tussen hard en zacht, snel en langzaam? Drums for kids is een ritmische oriëntatieklas voor kinderen tussen de 4 - 6 jaar oud. Ideaal voor kids die staan te popelen om te gaan drummen maar nog net niet oud/groot genoeg zijn om bij de pedalen te kunnen. Drumdocent Guy Pek bereid kinderen spelenderwijs voor op popmuziekonderwijs, met een accent op spelplezier.
Drums for Kids, elke dinsdag van 15:30 - 16:00
Groepsles met 4 kinderen