Mischa Porte

Ik ben Mischa. Aangenaam! Op jonge leeftijd al speelde ik in bands en slagwerkgroepen, om op mijn 19de aan het Conservatorium van Amsterdam te gaan studeren. In 2013 studeerde ik af en sindsdien ben ik full time actief als live- en studio-drummer. Ik werkte tot op heden mee aan meer dan 50 albums, singles en soundtracks en speelde shows in binnen- en buitenland met o.a. Pitou, Remy van Kesteren, Luwten, Wouter Planteijdt, Björn van der Doelen, Herman van Veen en Michael Prins.

In mijn spelen laat ik me vrijwel altijd leiden door het lied. Iemand heeft een verhaal op muziek gezet en mijn rol als drummer is dat verhaal te ondersteunen of versterken. Sound en beleving zijn daarom voor mij prioriteit. Ook in het lesgeven is beleving belangrijk. Ik ben er van overtuigd dat spelenderwijs dingen ontdekken, zeker op jonge leeftijd, belangrijke inzichten geeft en je snel verder brengt. Geluiden ontdekken in het drumstel, partijen leren maken voor je band of lied, of je spel en sound verder ontwikkelen; ik help je er graag bij. Elke leeftijd, elk niveau en elke stijlvoorkeur is welkom.

Mischa Porte