Muziekproductie

Muziekproductielessen van 30 minuten.

Het leukste van muziek maken is als verschillende muzikale onderdelen samenkomen tot een geheel: een song, een beat, een compositie, een arrangement of een symfonie. Wanneer je een instrument bespeelt ben je daarbij afhankelijk van medemuzikanten. Denk aan een band waarbij de drums en de bas zorgen voor het ritme terwijl de gitaar en zang zorgdragen voor de melodie. Of denk aan een symfonie waarbij strijkers en blazers samenwerken om een prachtig geheel te maken. 

Vandaag de dag kun je echter ook zelf een muzikaal meesterwerk maken zonder dat je daarvoor allerlei instrumenten nodig hebt! Met alleen je laptop kun je al een beat invoeren, sounds kiezen, een baslijn droppen en zo een gehele song componeren. Wat daaruit komt hangt helemaal af van jouw visie: Sommigen maken een hip-hop beat om overheen te rappen, anderen willen hun singer-songwriter lied opnemen, weer anderen willen een volledig elektronisch nummer arrangeren voor in hun DJ-set of gewoon experimenteren met sferische geluiden zonder daarbij een heel specifiek doel te hebben. De kwaliteit van de digitale sounds is tegenwoordig zo goed dat jouw nummer even helder klinkt als alles wat je op de radio hoort!

Wil jij muziek maken op een manier waarbij je zelf alles in handen hebt om iets te bedenken, uit te werken, op te nemen en misschien zelfs uit te brengen, en wil je daarin niet afhankelijk zijn van een hele band? Vraag dan een gratis en vrijblijvende proefles muziekproductie aan. Zelfs als je geen ervaring hebt met het maken van muziek kun je in de lessen muziekproductie leren datgene te maken wat jij wil horen. Meer informatie? Neem dan contact met ons op via de Contactpagina.

Tarief lesronde van 13 lessen : tot 21 jaar: € 227,50 , vanaf 21 jaar: € 275,28
Startdatum : starten kan op ieder moment in het schooljaar.
Lesdag : maandag van 14:00-20:00

Proefles
Inschrijven