Jermaine Westfa

Hallo!! mijn naam is Jermaine Westfa en ik ben 23 jaar. Al op jonge leeftijd begon ik al met het maken van muziek. Als 4 jarige speelde ik, op het keyboard van mijn vader, kinderliedjes en vond ik het geweldig om voor mijn ouders te dirigeren als ze aan het zingen waren. Door dat mijn ouders regelmatig naar de kerk gingen, kreeg ik voornamelijk veel gospelmuziek mee. Toen Ik 8 jaar werd mocht ik eindelijk op keyboardles. Na 5 jaar merkte ik dat ik niet alleen piano wilde spelen maar ook andere instrumenten maar de toetsen hadden toch mijn voorkeur.

Na het 2e jaar van het VMBO wilde ik maar één ding: muzikant worden. Ik ben na mijn middelbare school gaan studeren in de richting van Artiest Muziek op het Art & Entertainment College (Wat momenteel PACT heet). Na 3 jaar wilde ik nog meer leren en ben vervolgens doorgegaan naar het conservatorium in Haarlem. Momenteel speel ik in verschillende bandjes, met verschillende projecten en ben ik bezig met mijn eigen songs. Ik heb onder ander gespeeld met Berget Lewis, Shirma Rouse, Omri Tindal (The Passion 2017) en het Zo Gospel Choir!

Jermaine Westfa