Lennert Kemper

Lennert Kemper

Hallo (nieuwe) gitaristen!
Mijn naam is Lennert Kemper en ik ben gitaardocent bij de Goudse Popschool, waar ik erg veel plezier aan beleef!

  • Heb jij altijd al elektrische of akoestische gitaar willen leren spelen?
  • Voelt jouw gitaarspel aan als een sleur en wil je het snel naar een hoger niveau tillen?
  • Wil je dé nieuwe (shred) virtuoos worden, je favoriete liedjes leren spelen en/of je eigen songs leren schrijven?
  • Wil je meer te weten komen over verschillende speeltechnieken, zoals alternate picking, economy picking, vibrato, bends, legato, sweep picking, fingerpicking, tokkelen, tappen, slides, timing, frasering, enz.?
  • Wil je in een band kunnen spelen, als een echte rockster op het podium leren staan en/of je eigen sound bouwen?
  • Wil je (beter) kunnen improviseren en/of jezelf begeleiden op de gitaar?
  • Hou je van rock, metal, blues, punk, pop of funk, maar kun je niet de juiste leraar bij jou in de buurt vinden?

Zoek niet verder - ik kan en zal je helpen bij het bereiken van jóuw muzikale doelen. Lijkt dit je wat? Meld je dan nú aan voor een gratis proefles en word de gitarist die jíj wilt worden! De lessen kunnen worden gegeven in de Nederlandse en de Engelse taal.

Mijn muzikale reis begon al zeer vroeg. Ik kom uit een familie van muziekliefhebbers en creatievelingen en volgde in mijn basisschooltijd slagwerkles. Op mijn veertiende ben ik begonnen met gitaarspelen en ben ik direct op gitaarles gegaan. In de loop der jaren heb ik lessen gevolgd bij verschillende getalenteerde docenten, onder wie Rik Fennis, Fredo Wagner en Phil Cosby. De vooropleiding van het conservatorium volgde ik aan het Malcolm Davies Music Centre in Den Haag. Later heb ik mij tijdens mijn bacheloropleiding gespecialiseerd in Muziekeducatie. Daarnaast speel ik vanaf mijn vijftiende actief in bands. Op dit moment ben ik gitarist en songwriter bij de progressieve metalbands ReSolve en TDW & Dreamwalkers Inc, waarmee ik wereldwijd albums uitbreng en op binnen- en buitenlandse podia sta. Ook ben ik live en in de studio werkzaam als sessiegitarist en heb ik onder meer gewerkt met Kristoffer Gildenlöw (ex-Pain of Salvation), Dan Pierson, Heide volk, Sweet Marmelade, Marjory Qwen en lokale televisiezenders.

Gitaarles geven doe ik al vanaf 2008 met veel passie en enthousiasme. Inmiddels heb ik honderden leerlingen geholpen, gecoacht en begeleid om de eerste stappen te zetten of beter te worden op de gitaar of als muzikanten. Mijn lesmethode is modern, flexibel, persoonlijk en gestructureerd; jóuw leerdoelen en speelplezier staan voorop!

Lennert Kemper