Robert-Jan Haman

Robert-Jan Haman

Hey hallo! Welkom op mijn pagina. Ik ben Robert-Jan, 31 jaar, en ik ben drummer. Dat begon in 2004, toen mijn moeder op een dag thuiskwam en een ritmisch geluid uit de keuken hoorde komen. Ze ging op onderzoek uit en wat zag ze? Een kleine Robert-Jan, twee houten lepels in handen, omringd door potten en pannen. Toen had ik mijn passie gevonden!
Ik begon met lessen bij Paul Reijenga in Voorburg, en kort daarna ging ik bij mijn eerste bandje. Ik speelde sindsdien in een groot aantal bandjes. Van pop tot punk, van disco tot hardrock. Zodoende heb ik allerlei stijlen leren drummen en heb ik talloze keren opgetreden.


Ik speelde onder andere in Mutt Dog County, waar ik gitaardocent Niño leerde kennen. Onze eerste opnames maakten wij in de Plug Unit Studio, hier op de Goudse Popschool. Op mijn 18e begon ik zelf met lesgeven. Ik studeerde toen muziekwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. De potten en pannen in de keuken zijn inmiddels bijna 20 jaar geleden, en drummen blijft het leukste wat er is.
Plezier staat op numero uno! Iedereen heeft zijn eigen muzieksmaak, dus mijn lessen zijn altijd op maat. Wil je jouw favoriete liedjes spelen? Gaan we regelen. Wil je in de theorie en techniek van het drummen duiken? Kan ook. Of wil je de snelste roffelaar van de wereld worden? Let’s go! 


Robert-Jan Haman

Robert-Jan Haman

Of misschien weet je het allemaal nog niet, en wil je het gewoon eens proberen? Perfect. Graag introduceer ik jou in de wondere wereld van drummen; de ritmes, de fills, én de stokkentrucjes. Het belangrijkste is dat het leuk is, en dat gaat zeker lukken!
Keertje proberen? Vraag gerust een gratis- en vrijblijvende proefles aan, en wie weet zie ik je binnenkort. Je hebt niets nodig, we kunnen gelijk van start!